Klubben

Vi skal stille ut arbeidene til fem av Klubbens medlemmer – tre individuelle designere og to designduoer. Alle arbeidene er prototyper og nye av året.

Klubben

Hvor Illums Bolighus, Strandgaten 20

Hvordan Vårt design er sammensatt siden vi er flere designere som stiller ut sammen. Vi jobber alle med ulike materialer og formspråk. Felles er tydelige konsepter, spennende og bevisst bruk av materialer og ønske om å skape noe som betyr noe for andre.

Hvorfor Vårt mål som designere er å gjøre spennende prosjekter og bidra til kvaliteten på norsk design. Vi vil være med å gjøre norsk design synlig nasjonalt og internasjonalt.

Om utstillingen

günzler.polmar – Brukstekstil. Med utgangspunkt i en stormønstret metervare produseres brukstekstiler i ulike formater. Tekstilenes bruksområder er opp til deg å bestemme: tepper, håndklær, duker, brikker, servietter.

günzler.polmar – Larvik Serien. Serien består av to lysestaker, en stor og en liten knagg samt en smal hylle, alt bestående hovedsakelig av norsk Larvikitt.

Morten&Jonas – Nod gulvlampe. Denne svære gulvlampen hilser på deg med et vennlig nikk. En stor lampeskjerm som gir masse lys på alle de rette stedene.

Morten&Jonas – 1+4 loungebord. Små loungebord i carrera marmor og eik.

Bordbeina er formpresset i 3D-finér. Bordet er satt sammen helt uten bruk av skruer eller lim.

Siv Lier – Spring brett. Spring er en serie brett for oppbevaring av småting. De egner seg godt i entréen til å legge fra seg nøkler, lommebok og solbriller

Siv Lier – Geometri hyller. Geometri er en serie små hyller til oppbevaring og fremvisning av gjenstander du er spesielt glad i. Hyllene er en lek med geometriske former og kontraster mellom ulike materialer og farger.

Siren Elise Wilhelmsen – Soria Moria bokser. Oppbevaringsbokser er praktiske og hjelper oss å holde orden. Men hva er det vi velger å ta vare på? Minner, små historier, hemmeligheter. Soria Moria er en serie med 11 trebokser, som kan stables i høyden.

Ingrid Aspen – Bottoms Up drikkeglass. Bottoms up er et drikkeglass som er hevet fra bordet ved at stetten har fått en ekstra funksjon. Glasset er lagd for hverdagsfesten og lange måltider, for vin, vann, melk, øl og saft – snu glasset opp ned og der er det plass til akevitten også. Bottoms up!

Design Thinking er viktig fordi designere må tenke på helheten. Vi designer ikke i et vakuum – vi designer for mennesker. Det gjelder å lytte og observere og være oppmerksom på omgivelsene. Mye nyttig informasjon kan komme av å observere menneskelig atferd og hvordan vi interagerer med objektene vi omgir oss med.

– Klubben

Se bilder fra Klubbens utstilling her:

Foto: Siren Elise Wilhelmsen