29847010987_17d01a22cd_o.jpg
 


4 – 10 November 2019

Bergen Design Festival er en årlig festival og møteplass for alle som setter pris på opplevelsen av godt design. Gjennom frokostseminarer, foredrag, workshops og sosiale møteplasser, feirer festivalen Vestlandets designnæring og viser hvordan design kan være både nyttig, bærekraftig, innovativt og vakkert.

Over en uke møtes designere i hjertet av Vestlandet for å diskutere, eksperimentere og sosialisere – for slik å bringe designnæringen fremover.  

For publikum er Bergen Design Festival en unik mulighet til å komme tettere på, og få innblikk i og forståelse for måten designere tenker på – og hvordan design både er en viktig brikke i samfunns- og næringsutviklingen, og herunder hvordan design er med på å utforme omgivelsene og hverdagen til den enkelte.


 
 

 | Visjon |

Bergen Design Festival ønsker å utvide den allmenne oppfatningen av design og synliggjøre verdien av fagfeltet som driver for menneskeorientert og bærekraftig samfunns- og næringsutvikling.


 

 SAMARBEIDSPARTNERE OG STØTTESPILLERE:

 
 

KOMMENDE ARRANGEMENT:


 

KONTAKTINFORMASJON

 
Foto: Pernille Sommer

Foto: Pernille Sommer

Elizabeth Bovoli

Festivalsjef for Bergen Design Festival
elizabeth@drb.no | mob: 930 21 454


Bergen Design Festival arrangeres av Design Region Bergen. Foto: Jacob Lysgaard / Johanne Karlsrud. Profildesign: Overhaus.