Tverrfaglighet, brukerorientering og eksperimentering er avgjørende for gode løsninger. På Bergen Design Conference 2017 får du møte mennesker som inspirerer til innovasjon og utfordrer oss til å tenke nytt.

Roope Mokka (FI)

Med-grunnlegger,
Demos Helsinki

Roope Mokka er ekspert på samfunnsendring og innovasjon, og har arbeidet strategisk med myndigheter og organisasjoner i over 15 år. Som organisasjon har Demos lykkes i å nå frem til Finlands øverste ledere og fått eksperimentering inn i føringene på Stortingsnivå. Statsministeren har opprettet et dedikert «eksperimenteringskontor», og Finland har som mål å bli den første «virkelig eksperimenterende nasjonen i verden». Mokka arbeider nå med å utvide Demos internasjonalt og leder tenketankens Stockholm-kontor.

André Moen (NO)

Gründer,
2nd Chance

André Moen er gründer bak «det vanlige bemanningsyrået med en uvanlig filosofi», 2nd Chance. 2nd Chance mener alle fortjener en ny sjanse, uansett hva slags historie de bærer på og rekrutterer kandidater fra fengsler, overgangsboliger og fra gaten. Folk som har et ønske om å gjøre en endring i livet sitt og som vet at arbeid er viktig for å få til denne endringen.

I samarbeid med BTO (Bergen Teknologioverføring), Nyskapingsparken, Mohnsenteret for innovasjon og regional utvikling, Bergen kommune