Workshop med Nordnes Verksteder: Kortreiste suvenirer

Dato & tid
18.09.2018 10:30 — 18.09.2018 17:00

Påmelding innen 14.09.

- Det blir servert enkel lunsj.

- Arrangementet er gratis.

- Begrenset antall plasser.

Arrangert av
Nordnes Verksteder

For mer informasjon
Ring Lars Heggdal på +47 924 90 412

Sted: Dalhaugene 2, inngang A (Bønes)

Bli med på workshop med Nordnes Verksteder og drodle rundt temaet lokalt, kortreist håndverk med en regional/nasjonal identitet.

Nordnes Verksteder  inviterer til design-workshop med temaet «kortreiste, lokale suvenirer».

Publisert 03.09.2018

Turistene strømmer til Vestlandet som aldri før og de fleste vil ha med seg et minne hjem, ofte i form av en gjenstand som sier noe om stedet de har besøkt. Men hva forteller disse gjenstandene om hvem vi er, om landet og historien vår?

Og kan de fortelle disse historiene når de er produsert samme sted som suvenirene en finner i et hvert annet turistmål i Europa?

Nordnes Verksteder leverer allerede produkter til ulike suvenirbutikker i Bergen, blant annet av treverk fra Bergens Skog- og Træplantingsselskap. Dette er en satsing som er i startgropen.

Målet for dagen er å drodle rundt temaet lokalt, kortreist håndverk med en regional/nasjonal identitet.

Dette mener vi gjøres best dess flere og tverrfaglige vi er. Derfor inviterer vi designere, arkitekter, reiselivsbransjen, handelsstanden, studenter i respektive fag, og alle som har interesse for temaet til å bli med.

Vi regner ikke med å utvikle ferdige produkter denne dagen, men har tilgjengelig materialer og snekkermaskiner, om det skulle være behov for å teste ut materialegenskaper eller annet.

Bli kjent med en annerledes bedrift, som blant annet huser ett av få produktsnekkerier i byen vår. Vi satser på egne utviklede varer. Avdelingen er ledet av folk med design- og mesterbrevs-kompetanse. Vi sysselsetter arbeidstakere på Varig Tilrettelagt Arbeid (VTA), som har mange års erfaring i produksjon av trevarer.

 

Arrangert av

 

Bli også med på: