Vil du være med å sette det bergenske designmiljøet på kartet?

Dato & tid
20.06.2018 23:59

Frist for å melde interesse til Open Design Studios 

Sølve Westli var en av flere Bergensdesignere som holdt workshops under designfestivalen i 2017.

Vi søker designere og byråer som har lyst til å åpne dørene for publikum under Bergen Design Festival 2018 fra 14. – 23. september

Publisert 25.05.2018

Fest hos 3RW Arkitekter, leireworkshop hos Poast, designfrokost hos Bouvet, omvisning av Plasthvalen med Overhaus. Dette var noen av arrangementene designmiljøet hadde å by på under fjorårets festival. I år vil vi gjenta suksessen, sammen med deg!

Vi ser etter byråer og designere som har lyst til å invitere publikum inn til seg. Dette er en mulighet til å presentere din virksomhets kompetanse gjennom workshops, foredrag og/eller omvisninger. Tegnekurs, utstilling, forretningsmodellering og legobygging er eksempler. Akkurat hva du gjør er opp til deg – og kreativitet oppmuntres! 

Som deltaker blir du frontet som del av det offisielle programmet under Bergen Design Festival, og blir synlig i programkartet som distribueres på tvers av byen. 

Som deltaker får du også mulighet for å sende oss en 30–60 sekunder lang film som presenterer virket ditt og som kan vises i forbindelse med promotering av festivalen, samt på arrangementer gjennom uken.

Sett virksomheten din på kartet og vær med til å rette søkelyset mot det bergenske designmijløet.

Send en mail til festivalsjef Stine Fantoft Berg innen 20. juni for å melde din interesse. Spesifiser hva du vil gjøre og hvem som er målgruppen.

For deg som ønsker å holde workshop er det mulig å søke om midler for å dekke utgifter til materiell. Send en mail til stine@drb.no for mer informasjon.

Ta et tilbakeblikk på fjoråret her: