Messetendenser i Bergen!

I tillegg til 6 årlige utgaver av nettmagasinet, er Tendens nå i full gang med å etablere en storslått publikumsmesse i Grieghallen siste helg av Bergen Design Festival

Publisert 21.02.2018

I tett samspill med byens bransje tar Trude Vaaga og et tverrfaglig kompetanseteam sats og lager designmesse i Bergens storstue Grieghallen. Messen skal være urban og lett tilgjengelig for alle.

Vaaga er svært ydmyk over å ha plukket fra øverste hylle når det kommer til dyktige fagpersoner. Einar Nilsson fra Tid for Hjem er bare et av flere sterke navn i teamet som er presentert i sin helhet her

Helgen som er satt, 21.-23. september, er slett ikke tilfeldig. Messens tidspunkt blir nemlig den perfekte avslutning på Bergen Design Festival sin design uke. Sammen gjør vi fagfeltet mer synlig, samtidig som gode opplevelser blir skapt i byen på en mest mulig solid måte.

– Det er med stor ro at vi nå kan gå ut med at høstens messe 21.-23. september er vel verdt å notere seg i kalenderen. Utstillernivået er svært spennende, og utstillerne er mange! Store butikker så vel som små nisjeaktører har booket stand. Det er få plasser igjen og vi ber derfor eventuelle bransjenølere om å ta kontakt snarest for mer informasjon. Messekartet skal skreddersys like over påske, og da trenger vi totaloversikten nå, forteller messeleder Trude Vaaga.

Ta kontakt med Trude dersom du ønsker å stille ut:

Les mer og følg med på oppdateringer på Tendens sine nettsider: