Fokus på norsk design hos KODE-butikkene

KODE er et av Nordens største museer for kunst, design og musikk. I forbindelse med Bergen Design Festival 2017 satt vi fokus på norsk design i de fire KODE-butikkene, deriblant den splitter nye butikken i KODE 1

Publisert 30.09.2017

– Vi er glad for å fortsette samarbeidet med Bergen Design Festival, sier Kari Anne Østrem, som sammen med Rikke Davidsen er butikksjef ved KODE-butikkene og har utviklet butikkonseptet.

– Museumsbutikk-satsingen vår er nå utvidet med ny og stor butikk på KODE 1, hvor vi har fokus på interiør, møbel, design og klær. KODE har et veldig bredt spekter i samlingene og utstillingene, og vi ønsker å gjenspeile spekteret i utvalget og i utstillingene, fortsetter Østrem. 

Lokalt, og det du aldri før har sett

– Det er mye norsk design i alle våre butikker: ting som er produsert lokalt og designet lokalt, men også et bredt spekter av design fra hele verden. KODE er glad for å være med å trekke frem norsk design, og synes det er fint å kunne fremheve dette til våre kunder.

– Vi håper at alle vil komme og kikke i butikkene, og spesielt besøke den nye butikken i KODE 1, for dem som enda ikke har tatt turen. Her finner en lokalt og internasjonalt som en kanskje ikke har sett i Bergen før.

 

Butikkoversikt

KODE 1: Møbler, klær, tilbehør, tekstiler

KODE 2: Kunstbøker, plakater, papir, barn, gave

KODE 3: Munch, bøker, gaver

KODE 4: Astrup, bøker, gaver, barn

Besøk nettsidene til KODE-butikkene her.