Bergen Design Mornings: Brilliant Failures

PÅMELDING

Tid
08:30 10:00

Kl
8:30–10
​Registrering og frokostservering fra kl 8:00

Arrangmentet er gratis og designfrokostene pleier å fylle seg opp raskt så vi anbefaler å reservere plass tidlig.

Programmet vil gå på engelsk.

Velkommen!

Sted: Lille Ole Bull Scene

«Ingen fremgang uten feil» er mantraet til den nederlandske professoren Paul Iske som innleder festivalens andre Designmorgen

Bli med på Lille Ole Bull Scene for Designfrokost med tema Brilliant Mistakes. I samarbeid med Etablerersenteret og advokatbyrået SANDS utforsker vi viktigheten av å våge å feile, og hvordan en kan redusere risiko i prosessen.

Paul Iske Paul Iske

«No progress without failures», is the mantra of Dutch professor Paul Iske. We all know that we learn from our mistakes, so why are we still encouraged to swoop them under the carpet and pretend they never happened, or even better – avoid making them in the first place. Iske challanges our urge to reduce risk to a minimum and only show off our stories of success by promoting transparency and invaluable lessons learnt from mistakes. If we can manage to embrace failure, Iske believes, innovation will reach new levels.

Institute of Brilliant Failures

Silje Vallestad Silje Vallestad

Quoting Reid Hoffman, award winning serial entrepreneur Silje Vallestad says that «entrepreneurship is throwing yourself off a cliff and building a plane on the way down». Having founded Bipper in 2006 and bSafe in 2011 and awarded Young Global Leader by World Economic Forum, Vallestad knows what is means to give it your all. On stage, she shares the ups and downs of her career so far, and the valuable lessons they have taught her.

Silje Vallestad

Ketil Sellæg Ramberg Ketil Sellæg Ramberg


What legal precautions should you make to allow room for creative experimentation? Lawyer Ketil Sellæg Ramberg gives an introduction to the juridical system so that you can experiment as much as you need with minimal risk of ending up in the court room.

SANDS

––

Takk til gode samarbeidspartnere!