Bergen Design Mornings: Brilliant Failures @ Lille Ole Bull

PÅMELDING

Tid
25.09 08:30 10:00

Kl
8:30–10
​Registrering og frokostservering fra kl 8:00

Arrangmentet er gratis og designfrokostene pleier å fylle seg opp raskt så vi anbefaler å reservere plass tidlig.

Programmet vil gå på engelsk.

Velkommen!

Sted: Lille Ole Bull Scene

«Ingen fremgang uten feil» er mantraet til den nederlandske professoren Paul Iske som innleder festivalens andre Designmorgen

Bli med på Lille Ole Bull Scene for Designfrokost med tema Brilliant Mistakes. I samarbeid med Etablerersenteret og advokatbyrået SANDS utforsker vi viktigheten av å våge å feile, og hvordan en kan redusere risiko i prosessen.

Bekreftede foredragsholdere er professor og grunnlegger av Institute of Brilliant Failures, Paul Iske og advokat Ketil Sellæg Ramberg fra SANDS.

Paul Iske Paul Iske

«Ingen fremgang uten feil» er mantraet til nederlenderen Paul Iske. At vi lærer av våre feil er en kjent sak, så hvorfor blir vi fremdeles oppfordret til å dekke dem over og helts unngå dem fullstendig. I sitt arbeid utfordrer Iske vår trang til å redusere risiko til et minimum og kun hylle suksesshistorien ved å løfte frem gjennomsiktighet og læringsvilje. Med en eksperimenterende tilnærming og evne til å lære av feil, mener Iske at innovasjon og entreprenørskap kan nå nye høyder.

Institute of Brilliant Failures

Ketil Sellæg Ramberg Ketil Sellæg Ramberg

Hvilke juridiske forhåndsregler kan en ta for å gi rom for kreativ eksperimentering? Advokat Ketil Sellæg Ramberg holder et kort foredrag om hva du bør tenke på, og mulige konsekvenser av rettslige feil. Billedgjort med historier fra forskjellige kreative næringer, som for eksempel bruk av ikke-klarerte bilder i reklamekampanjer, journalister som tar for mye av andre journalisters saker og bruk av ulovlige utsagn i reklamekampanjer.

SANDS

––

Takk til gode samarbeidspartnere!