- Alle fortjener en ny sjanse

2nd Chance er «et vanlig rekrutteringsbyrå med en uvanlig filosofi». Den 26. september står grunnlegger André Moen på scenen under Bergen Design Conference.

Publisert 08.09.2017

NB: André Moen har dessverre blitt nødt til å melde avbud på konferansen. I stedet har vi gleden av å presentere Scott Burnham som står bak det involverende byutviklingskonseptet Reprogramming the City.

Den uvanlige filosofien ligger litt i navnet. Byrået tror på at alle fortjener en ny sjanse og rekrutterer derfor kandidater fra fengsel, overgangsboliger og fra gaten. En person blir ansatt og lønnet av Moens selskap, og så leid ut til bedrifter. Byrået har vært viktig for mennsker som ønsker å gjøre endringer i livet, og vet at arbeid er et viktig steg mot forandring.

Og i tillegg til arbeid, legger 2nd Chance også til rette for fysisk aktivitet og fellesskap, gjennom ulike arrangementer hver uke - som for eksempel boksetimer med proffbokser Kevin Melhus.

Møt grunnlegger André Moen og hør hans historie på Bergen Design Conference den 26. september, kl 14 – 19 i Universitetsaulaen.

Meld deg på her →

 

Les også: