Mikko Annala til Bergen Design Festival

Med-gründer av tenketanken bak det finske borgerlønneksperimentet, Demos Helsinki, er bekreftet til Bergen Design Conference 26. september

Publisert 14.06.2017

Roope Mokka (FI), med-grunnlegger av tenketanken Demos Helsinki

Roope Mokka er ekspert på samfunnsendring og innovasjon, og har arbeidet strategisk med myndigheter og organisasjoner i over 15 år. Som organisasjon har Demos lykkes i å nå frem til Finlands øverste ledere og fått eksperimentering inn i føringene på Stortingsnivå. Statsministeren har opprettet et dedikert «eksperimenteringskontor», og Finland har som mål å bli den første «virkelig eksperimenterende nasjonen i verden». Mokka arbeider nå med å utvide Demos internasjonalt og leder tenketankens Stockholm-kontor.

Hva kan vi lære av Finlands eksperimenterende holdning til samfunns- og næringsutvikling? Vi gleder oss til å høre fra Roope Mokka 26. september i Universitetsaulaen!

Les mer om Roope her.

Se foreløpig festivalprogram og kjøp billetter her.