Bergen Design Mornings: Staying Ahead of the Race @ Statsraad Lehmkuhl

PÅMELDING

Tid
22.09 08:30 10:00

Kl
8:30–10
Registrering og frokostservering fra kl 8:00

Arrangmentet er gratis og designfrokostene pleier å fylle seg opp raskt så vi anbefaler å reservere plass tidlig.

Programmet vil gå på engelsk.

Velkommen!

Sted: Statsraad Lehmkuhl ved Bryggen i Bergen

I samarbeid med Sykkel-VM og Visindi utforsker vi ledelse og hva som skal til for å holde seg i teten.

Fredag 22. september markerer startskuddet for Bergen Design Festival 2017. Frokosten finner sted på selveste Statsraad Lehmkuhl og har tema ledelse.

Bekreftede foredragsholdere er Monica Santini (adm. dir, Santini SMS) og Olav Kjellevold Olsen (førsteamanuensis, Institutt for samfunnspsykologi, UiB).

Monica Santini Monica Santini

I nesten 30 år har den tradisjonsrike italienske sykkeltøyprodusenten Santini SMS levert regnbuedraktene til Sykkel-VM, ledertrøyene til Giro d’Italia, og høytekniske plagg til de største sykkelrittene i verden. Administrerende direktør Monica Santini vil fortelle om familiebedriftens kontinuerlige arbeid for å opprettholde sin posisjon i et marked med rivende utvikling, om innovative materialer, produksjonen i Italia, og de strategiske valgene som blir tatt underveis.

Santini SMS

Olav Kjellevold Olsen Olav Kjellevold Olsen


«Er gode ledere moralske ledere» spør førsteamanuensis Olav Kjellevold Olsen i sin doktoravhandling som utforsker forholdet mellom ledelse og moral hos militære ledere. Olsen har selv militær utdanningsbakgrunn og har arbeidet som lærer i lederskap ved Sjøkrigsskolen. På Bergen Design Festivals første designfrokost deler Olsen funn fra sin forskning: hvilke kapasiteter bør gode ledere inneha, og kan søvn svekke den moralske dømmekraften?

UiB

––

Takk til gode samarbeidspartnere!