Da Kongen fikk høre om Raff Designuke

Kronprins Håkon Magnus og Kronprinsesse Mette Marit med Raff Designuke og Etcet Cat i bakgrunnen.

Lørdag 25. juni var kongefamilien i Bergen i forbindelse med sitt 25-årsjubileum. Der fikk de møte Monica Hannestad og bli bedre kjent med Norges eneste designuke.

Publisert 27.06.2016

Kongefamilien fikk oppleve både barnesang, cheerleading, trial og historiske fortellinger fra hansatiden i Bergen, m.m. Midt i alt dette hadde Flytende Bolig stilt opp med Etcet Cat, som deltok under Raff Designuke 2015. Nå lå den der i all sin prakt, med Raff Designuke-bannere så langt øyet kunne se. På taket spilte ultrasjarmerende Boy Pablo fra Vill Vill Vest opp med smektende rytmer. Kronprinsesse Mette Marit klarte ikke å motstå. Snart var hele kongefamilien i takt med gutta.

Monica Hannestad forteller om Raff Designuke. Hvorfor Kongen, Kronprinsen og Dronningen ler, vites ikke.

Etter den musikalske introduksjonen ønsket Monica Hannestad velkommen, og fortalte de kongelige om både Vill Vill Vest, Flytende Bolig og Raff Designuke. De lyttet interessert og stilte spørsmål. Hannestad fikk også sneket inn et ønske vi har båret på lenge, og Kronprins Håkon Magnus åpnet for at det ikke er helt usannsynlig at en representant fra Kongefamilien åpner Raff Designuke.

Vi håper Kongefamilien hadde et fint opphold i Bergen!

Alle foto: Design Region Bergen